BANDCAMP

CONCERT OF THE MOMENT

FORSKELLIGE KUNSTNERE
3-LP
NOVEMBER 1980
IRMGARDZ (IRMG002)

Concert of the Moment er en tredobbelt lp-udgivelse med indspilninger fra den legendariske punkkoncert i Saltlageret i 1979. Albummet udkom i november 1980 og dokumenterer et hav af tidlige danske samt enkelte svenske punk- og postpunk-bands.

Martin Halls gruppe Identity, det senere Ballet Mécanique, debuterede ved koncerten. Live-albummet indeholder den første indspilning med bandet, nummeret ”Circus of Decay”.

1. Circus of Decay (Identity) (3.35)

Identity (Ballet Mécanique), Sods, No Knox, Support, Bollocks, Bubs, Prügelknaben, Gate Crashers, Mad Gustaf Band, D-Day, City Roots, You-X (City-X), Mc Värk (Art in Disorder), Black Badges, Radar, Insect, Cellskräck og Usch

Design: Irmgardz
Foto: Peder Bundgaard

Koncerten blev afholdt den 9. november 1979 og var arrangeret af Eddie Haircut (Milan Balsgaard 1959–1992), redaktør af en række danske punkfanzines samt trommeslager i bl.a. The Brats. Concert of the Moment var en opfølger til arrangementet Concert of the Day, der blev holdt året før og var det første af sin art i Danmark.

De optrædende ved Concert of the Moment var Identity (Ballet Mécanique), Sods, No Knox, Support, Bollocks, Bubs, Prügelknaben, Gate Crashers, Mad Gustaf Band, D-Day, City Roots, You-X (City-X), Mc Värk (Art in Disorder), Black Badges, Radar, Insect, Cellskräck og Usch.