BANDCAMP

PLATFORM

ANTOLOGI
OKTOBER 1981
GYLDENDAL (ISBN 87-00-77102-3)

Platform – tekster og billeder fra ’80 er en antologi udgivet på Gyldendal i 1981, en samling tekster og billeder skabt af en række af periodens nye kunstnere, den såkaldte “firsergeneration”. Redaktørerne på bogen var Synne Rifbjerg, Søren Ulrik Thomsen og Knud Odde Sørensen (Garbochok).

Den samlede liste over bidragsydere af digte, tekster og billeder til Platform er som følger:

Michael Strunge, Martin Hall, Lone Scherfig, Knud Odde Sørensen, Birte Sandford Pedersen, Leise Dich Abrahamsen, Merete Torp, Lillian Polack, Bo Green Jensen, Dorte Møller, Elmer, T.S. Høeg, Torben Voigt, Jens Fink-Jensen, Steen Jørgensen, Synne Rifbjerg, Jørgen F. Gustava , Henning Fleischer, Søren Santini Skov, Søren Ulrik Thomsen, Kehnet Nielsen, Jesper Reisinger, Camilla Høiby, Linda Wendel, Henrik S. Holck, Pernille Tønnesen, Lars Dan, Klaus Lynggaard og F.P. Jac.

Pris ved udgivelsen: Kr. 88.00.

Indhold: Digte, tekster og billeder.
Sideantal: 112 sider (illustreret).
Design: Knud Odde.