BANDCAMP

VIDEO TRANCE MISSION (VOLUME ONE)

FORSKELLIGE KUNSTNERE
VHS
JUNI 1991
PSYCHICK RELEASE PCP (PSYCHEV001)

Video Trance Mission (Volume One) er en Psychick Release VHS-udgivelse, der indeholder videoarbejder med og af Psychic TV, White Stains, Ballet M, Martin Hall, Zbigniew Karkowski, Phauss, The Anti Group, Riot & Rota, Fetish 23, Omala, Pyromania Arts samt On Target.

Martin Hall er repræsenteret med to bidrag: “Mature Evil”, der indeholder et stykke instrumentalmusik indspillet af Ballet M i 1982, og “8”, en komposition fremført af Hall solo i 1989. Begge videoer er produceret af Henrik Möll.

Udgivelsens executive producer er Carl Abrahamsson, en svensk entrepreneur der skriver om kunst, underholdning og esoterisk historie. Han er ligeledes underviser på forskellige kunsthøjskoler og universiteter.

1. Mature Evil (Ballet M) (7:00)2. 8 (Martin Hall) (6:00)

Psychic TV, White Stains, Ballet M, Martin Hall, Zbigniew Karkowski, Phauss, The Anti Group, Riot & Rota, Fetish 23, Omala, Pyromania Arts og On Target.

Design: Carl Abrahamsson