BANDCAMP

KAMELIADAMEN

KATALOG
JANUAR 2002
GLADSAXE TEATER

Ud over at skrive musikken til Gladsaxe Teaters store 2002-produktion Kameliadamen, skrev Martin Hal også et essay om arbejdet med stykket til forestillingens katalog. I teksten reflekterer han bl.a. over en række paralleller mellem forfatteren Alexandre Dumas den yngres værk og den franske filosof Jean Baudrillards analyser af forførelsens rituelle dramaturgi.

Essayet omhandler også de praktiske overvejelser, Hall gjorde sig omkring arbejdet, inden han sagde ja til opgaven.

Fotoet til kataloget er taget af Casper Sejersen, og udgivelsen er designet af e-Types. Det er Stine Stengade, der spiller stykkets hovedrolle som Marguerite Gautier. Stykket spillede fra januar 2002 frem til og med april.

Du kan læse Martin Halls programbeskrivelse her: