BANDCAMP

BUNBURY

PROGRAM
JANUAR 2007
DET KONGELIGE TEATER

I forbindelse med Det Kongelige Teaters nyopførelse af Oscar Wilde-stykket Bunbury (også kendt som The Importance of Being Earnest) blev Martin Hall inviteret til at skrive et essay om stykket til forestillingens katalog.

Bunbury havde premiere på Stærekassen den 19. januar 2007 og spillede frem til den 24. april samme år. Forestillingen var iscenesat af Lars Kaalund, og på rollelisten fandt man bl.a. Beate Bille, Claus Bue, Helle Hertz, Ole Lemmeke, Birthe Neumann samt Søren Sætter-Lassen.

Scenografien var lavet af den prisvindende arkitekt Bjarke Ingels, kostumerne designet af Anja Vang Kragh, og oversættelsen af stykket stod Holger Bech for. Programmets forsidefotografi er taget af Per Morten Abrahamsen.

Du kan læse programteksten her: