BANDCAMP

FEM ÅRS LITTERATUR: 2005–2009

ANTOLOGI
MARTS 2010
SYSTIME (ISBN 9788761625328)

Fem års litteratur: 2005-2009 er en antologi, der præsenterer ny dansk litteratur i danskundervisningssammenhænge og som undervisningsmateriale. Bogens redaktører er Stefan Emkjær, Sanne Fredsted og Sine Dalsgaard Kristensen, og dens omfang er 160 sider.

Bidragsyderne til bogen er Peter Adolphsen, Ejler Nyhavn, Naja Marie Aidt, Solvej Balle, Jens Blendstrup, Klavs Bondebjerg, Das Beckwerk, Jakob Ejersbo, Maja Elverkilde, Christian Yde Frostholm, Kristina Nya Glaffey, Katrine Marie Guldager, Martin Hall, Hallgrímur Helgason, Lars Husum, Lone Hørslev, Ida Jessen, Pia Juul, Hans Otto Jørgensen, Jesper Knallhatt, Martin Kongstad, Maja Lee Langvad, Peter Laugesen, Jørgen Leth, Pablo Llambías, Niels Lyngsø, Mette Moestrup, Rasmus Nikolajsen, Dy Plambeck, Abo Rasul, Knud Romer, Charlotte Weitze og Christel Wiinblad.