BANDCAMP

MINUTE PAPILLON

FORSKELLIGE KUNSTNERE
CD
FEBRUAR 2011
SECOND LANGUAGE (SL09)

Mandag den 21. februar 2011 udkom pladeprojektet Minute Papillon, et album hvor samtlige skæringer varer præcist ét minut. Martin Hall åbner pladen med titlen ”Textra”. Sammenlagt er der tale om 60 nyindspillede numre lavet af 60 internationale kunstnere som Scanner, Opiate og Hannah Peel.

Albummet blev udgivet af selskabet Second Language og blev udsendt i en deluxe sølvfolie-boks, de bl.a. indeholdt forstørrelsesglas. Coverdesignet er lavet af den irske kunstner Eva Rothschild.

I pressemeddelelsen beskrives projektet således:

“A pan-global retinue of left-of-centre artists, it’s as conceptually sharp as it is consistently intriguing on the ear and offers a litany of diverting vignettes that run the gamut of ‘post-classical’ soundscapes, electronic sound designs, miniature pop songs, folk reveries, guitar soli and several stations in between. Minute Papillon is the kind of inscrutable cause célèbre album that no switched on collector of contemporary music should be without. Boasting contributions from the UK, Scandinavia, Europe, North America and Japan, the album sustains a rigorous ‘all killer no filler’ regimen over 60 tracks, which is no mean curatorial achievement.“


Bidragsydere: Martin Hall, Gareth S. Brown, Cédric Pin, ( r ), Pete Astor, Franck Alba, Hannah Peel, Opiate, Wixel, Jannick Schou, Xela, Dollboy, Ellis Island Sound, Jenny Brand, James Brewster , Jasper TX, sanso-xtro , Roll the Dice, Plinth, Ensemble, Directorsound, Textile Ranch, The Home Current , Darren Hayman, Heather Woods Broderick, Fieldhead, Olivier Namblard, M. Ostermeier, Felix Kubin, ISAN, Scanner, Machinefabriek, Gareth Dickson, Ark of Noise, Relmic Statute, micro boredom, Ringinglow, Offthesky, Lene Charlotte Holm, brave timbers, Richard Moult, Tyneham House, Clem Leek, Isnaj Dui, Fureasteen, Junkboy, Rickard Jäverling, Primitive Northerner, Seasons (pre-din), Danny Norbury, Winter Cabin , d_rradio, Hybernation, Will Long, The Boats, Dustin O’Halloran, 30Km Inland, Dirk Markham, Message to Bears og P. Jørgensen.