BANDCAMP

MEMO

PLAKAT (SÆRTRYK)
JULI 2013
DET BRUUNSKE PAKHUS

Mandag den 1. juli 2013 udsendte Martin Hall i samarbejde med Det Bruunske Pakhus den grafiske billedtekst Memo, et værk der blev udgivet i 100 nummererede og signerede eksemplarer.

Billedet er trykt i formatet 61 x 45 cm, og både tekst og illustration er udført af Hall.

Overskuddet fra salget af de 100 tryk gik til Det Bruunske Legat, der hvert år tildeles et ungt talent inden for den rytmiske musik. Trykket blev solgt uindrammet fra Det Bruunske Pakhus.

Det fotografiske hovedmotiv er baseret på et Christian Skeel-billede.

Teksten “Memo” lyder i sin fulde ordlyd som følger:

”Hun talte, smilede langsomt. Hun var indrammet i en kegle af hvidt lys. Hun bøjede sig en smule frem, så mig dybt i øjnene; det var en facon, hun havde. Måske gik der ti sekunder. Så gjorde hendes krop atter opmærksom på sig selv med et sæt rastløse bevægelser.

Hun spurgte, hvordan jeg havde det.

Rummet lukkede sig om os. Langt væk kunne jeg høre stemmer, der førte en samtale – lyse, lette, næsten uden definition. Jeg følte mig træt og glemsom.

Hun smilede endnu en gang, forbi alting, og fortsatte dernæst med at tale. Hun havde et smukt, regelmæssigt ansigt. Hendes stemme var blød, men ordenes rytme var monoton – som et urs uinteresserede gang.

Jeg lyttede ikke længere efter, hvad hun sagde. Jeg tænkte på rum fulde af samtaler, der aldrig var blevet ført. På betydninger så spinkle, at man slet ikke ænsede dem undervejs. På håbet om noget, jeg forhåbentlig endnu ikke kendte til.”