PROTOTYPE/PROTOKOL

I november 2014 skrev og instruerede Martin Hall den musikalsk iscenesatte performanceforestilling Prototype/Protokol, et tværæstetisk møde mellem ham selv, avantgardeensemblet Lydenskab og Staal Film.

Prototype/Protokol er en fortælling om den brudte sammenhængskæde mellem tre generationer – en fragmenteret, stærkt personligt erindringsprotokol udgjort af breve, realoptagelser og fiktive erindringer.

Gennem videoklip, reciterede tekststykker og musik tegnes et billede af de konsekvenser, et menneskes tab af håb kan have på kommende generationer. Forestillingens tekster er på en og samme tid abstrakte og virkelighedstro – en lyrisk biopsi af et individs psykologiske forfaldshistorie.

I forbindelse med premieren i november 2014 blev forestillingen opført på hhv. KØS (Museum for kunst i det offentlige rum) i Køge (14/11), Gran Teater i Aarhus (16/11), Københavns Musikteater (21/11) og Den Kongelige Danske Ambassade i Berlin (25/11).

I august 2015 blev stykket opført endnu en gang ved Odense Spoken Word Festival (21/8).

Martin Hall: Stemme
Maiken Kildegaard: Medvirkende
Eskild Winding: Klaver m.m. (Lydenskab)
Thea Vesti: Guitar (Lydenskab)
Sofia Olsson: Cello (Lydenskab)
Michael Dinesen/Staal Film: Video

Design: Kenneth Schultz
Programfoto: Maiken Kildegaard

““I forsøget på at afdække spor og ledetråde går man bagud. Man begynder med misforståelserne. Knudepunkterne. Man lader sine tanker løbe ned langs interaktionsfelternes konstant bevægelige grænse i forsøget på at korrigere det, man endnu måtte have adgang til. Det er et spørgsmål om ordenssans – om simpel forfængelighed.”