NYHEDER 2009


SUBLIME ANMELDELSER TIL MARTIN HALLS 2009-KONCERTER (31-10-2009 09:47:16)

Anmeldelserne fra Martin Halls første koncerter i tre år vælter ind. Og bølgerne går højt! Faktisk er samtlige anmeldere indtil videre enige om, at Hall kan betegnes som værende i sit livs form rent koncertmæssigt. Også ensemblet, lyset og lyden til koncerterne får ros til skyerne. Du kan læse korte udpluk af anmeldelserne samt finde links til de fleste af dem i den efterfølgende oversigt:

Gaffa (Århus): “En absolut fremragende aften … meget mere kunne man ikke ønske sig” (5 stjerner)
Jyllands-Posten (Århus): “Han lod højdepunkterne fra de første 30 år af sin imponerende karriere tale.” (5 stjerner)
Geiger (Flensborg): “Indlevelsen var fænomenal: Martin Hall og hans gruppe af musikere var ikke blot gode; der var øjeblikke, som bedst kan beskrives som sublime.”
Transmission (Flensborg): “En optimal koncert – jeg er lige ved at hive ”årets koncert” kortet op af lommen, det er bestemt et uhyggeligt godt bud i hvert fald.”
Medienkonverter (Flensborg): “Für mich das bewegendste und emotionalste Konzert seit langer Zeit. Ganz, ganz groß!.”
P1/Europaklip (Flensborg): “Martin Halls sandsynligvis bedste koncert nogensinde.”
Herning Folkeblad (Flensborg): “Hall da op, hvor var det godt!”
Grenzwellen (Flensborg): “A touching and impressive evening! Totally overwhelming.”

Læs i øvrigt også om publikums respons på f.eks. Halls Facebook-side. Live-billede taget af Gaffas fotograf Mie Brinkmann i Sankt Pauls Kirken fredag den 30. oktober.


FANTASTISK RESPONS PÅ ‘RELIEF’/’CUTTING THROUGH’-CD (23-09-2009 12:33:58)

Det har været meget overvældende at følge med i den fantastiske respons, der har fulgt i kølvandet på den nye special edition cd-genudgivelse af Relief/Cutting Through. Ud over en i sig selv flot 5-stjernet Gaffa-anmeldelse har sitets læsere i gennemsnit alle givet den 6 stjerner! Læs både anmeldelsen samt den aktive debat her: Gaffa-anmeldelse + forum.

Ud over det er det også nærmest væltet ind med positive tilkendegivelser på Martin Halls facebook-profil.

Her på hjemmesiden er vi selvfølgelig rigtig glade for, at genudgivelsen har fået denne modtagelse – det hjælper tanken om mulige andre genudgivelser godt på vej. Så mange tak alle sammen!


AUTENTICITET – HALL MED I NY ERHVERVSLEDERBOG (27-08-2009 11:49:21)

Mandag den 31. august udgiver Jyllands-Postens Forlag bogen Autenticitet (Moderne Ledelseskommunikation), en bog hvor Martin Hall sammen med en række erhvervsledere deltager i en snak om moderne ledelse og de udfordringer, et sådant arbejde stiller. Bogen er skrevet af forfatter m.m. Charlotte Mandrup.

Grunden til at Martin Hall er inviteret med i denne sammenhæng, skyldes at han gennem de senere år har været en hyppig gæst hos adskillige moderne danske erhvervs-virksomheder som f.eks. Mærsk, Grundfos, Rambøll og Novo Nordisk. Meget sigende for MH udgør samtalen med ham i øvrigt bogens længste afsnit.

Blandt bogens andre medvirkende finder man bl.a. Christian Stadil (ejer og bestyrelsesformand for bl.a. Hummel), Flemming Østergaard (bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment A/S), Margrethe Vestager (gruppeformand for Det Radikale Venstre) samt Peter Mogensen (politisk kommentator og redaktionschef på Politiken).


BÅDE GAFFA OG GEIGER ROSER HALL & TONE PERFORMANCE (12-09-2009 10:30:04)

Efter Martin Halls og Tones koncert ved Robodays den 11. september roser både Gaffa og Geiger dette nye samarbejde. Førstnævnte giver koncerten fire fine stjerner, mens Geiger bringer en længere og ligeledes meget rosende beskrivelse af forløbet. Du kan læse begge anmeldelser her:

Gaffa-anmeldelse (12. september)
Geiger-anmeldelse (13. september)

Du kan stadig nå at opleve samarbejdet mellem Hall og Tone, idet de giver deres anden og foreløbig sidste koncert sammen ved Apart-festivalen i Ålborg torsdag den 17. september kl. 21.00. Billetter kan købes via Billetlugen.


NY MARTIN HALL DOWNLOAD-SINGLE ’MIRRORBALL’ (26-08-2009 09:38:07)

Som optakt til sine første koncerter i tre år udsender Martin Hall mandag den 7. september det nye og overraskende iørefaldende nummer Mirrorball via download-ep’en af samme navn. Titelnummeret er produceret af og indspillet i samarbejde det nye producertalent Andreas Sommer (a.k.a. Maskinen), den ene halvdel af duoen Stoffer & Maskinen der aktuelt ligger på både Soundvenues ‘High 5’-liste samt nyder stor P3-airplay med singlen ”De Eneste Tilbage”.

Ep’en indeholder yderligere tre andre, radikalt anderledes udgaver af samme sang. To af disse er produceret af hhv. Christian Skeel og Mikkel Meyer, som begge satte deres tydelige fingeraftryk på det anmelderroste Hall-album Hospital Cafeterias udgivet tilbage i februar. I Mikkel Meyers ’Patterns Of Waiting’ sættes nummeret under en klinisk elektronisk lup, hvorimod Christian Skeel i sin ’Forgetting The Details’-version har genindspillet den oprindelige komposition i et nyarrangeret udgave i selskab med The Vista Dome Ensemble. Også Halls egen originaludgave er inkluderet på EP’en.


HALL OG TONE OGSÅ PÅ PLATFORM4’S APART-PROGRAM (23-08-2009 13:17:22)

Martin Hall og den danske electronica-kunstner Tone, der samarbejder i Odense den 11. september ved Robodays (se nedenstående opslag), åbner nu også den store audiovisuelle APART-festival i Ålborg torsdag den 17. september kl. 21.00.

APART er tre dage med audiovisuelle eksperimenter, performances, installationer og koncerter i spændingsfeltet mellem kunst og teknologi. Fra torsdag den 17. september til og med lørdag den 19. får Platform4 bl.a. besøg af Niobe (DE), Marc Matter (DE), Xavier van Wersch (NL), Goodiepal og Jacob Kirkegaard. Se fuldt program på Platform4.

Du kan købe billetter her: Billetlugen.


TONE + MARTIN HALL I ODENSE DEN 11. SEPTEMBER (18-08-2009 11:52:17)

Martin Hall har sagt ja til invitationen om at arbejde sammen med et af de mest spændende nye danske electronica-navne i øjeblikket, nemlig kunstner-kollektivet Tone. Gruppen består af musiker Sofie Nielsen og videomand Kristian Ravn-Ellestad og arbejder med stemme, elektronik og billeder som ét samlet hele. Den samlede audio-visuelle performance kommer til at foregå fredag den 11. september kl. 20.00 i Kulturmaskinen i Odense.

Sammen vil Hall og Tone opføre en ca. 45-minutters lydmontage, hvor MH står for seancens skrevne ord og recitativer, mens Tone står for begivenhedens klangflader og billeder. Det bliver en syntese af poesi, audio-montage, elektronik og rytme såvel som et møde mellem to forskellige generationer, der på hver deres måde har arbejdet med den elektroniske musik på en personlig og alt andet end forudsigelig måde.

Ud over Hall og Tone spiller også Mike Sheridan, et navn der næppe behøver nogen større introduktion. Læs mere om hele arrangementet på Kulturmaskinen.

Du kan købe billetter på www.danbillet.dk
eller på telefonnumer 6614 0110. Priserne er: 115,- (inkl. gebyr), dog kun 65,- (inkl. gebyr) for studerende.


HALL & EMP-AFLYSNING JF. ROBODAYS DEN 11. SEPTEMBER (03-08-2009 17:07:44)

Grundet sin fremskredne alder er den nu 84-årige Else Marie Pade desværre blevet nødt til at melde afbud til den annoncerede koncert sammen med Martin Hall ved Robodays-arrangementet i Odense den 11. september. På hjemmesidens vegne beklager vi selvfølgelig meget det ubelejlige afbud, men i følge EMP og hendes familie er der desværre ikke noget alternativ: Hun er for træt og svækket til at deltage i et så omfattende arrangement.

Vi sender i stedet EMP vores hjerteligste ønsker om bedring – og glæder os så til gengæld til at læse de forskellige i interview-bøger om og med hende, der efter sigende skulle udkomme til efteråret.

Det står endnu ikke klart, om der vil blive afviklet et alternativt Martin Hall-indslag denne dato. Vi følger i så fald op på situationen.


FØRSTE STORE MARTIN HALL-KONCERTER I TRE ÅR (14-06-2009 14:14:15)

Efteråret 2009 kommer til at danne rammen for en række sjældne live-arrangementer jf. Martin Halls ganske koncertsky virke som sanger, musiker og komponist. Ved tre af begivenhederne vil han i forbindelse med sit 30-årsjubilæum som professionel scenekunstner optræde med fuldt ensemble og eget materiale, og inden da vil der være mulighed for at opleve en alt andet end lige endnu mere sjælden koncert-optræden i selskab med Else Marie Pade – dette er nemlig første gang, at disse to komponister optræder sammen på en scene, endda med et nyt fælles værk i bagagen. Listen over de samlede begivenheder ser således ud:

Læs mere om alle arrangementerne længere nede ad siden.


HALL LIVE I KONCERTHUSET I DR-BYEN DEN 8. NOVEMBER (14-06-2009 14:08:48)

Efter tre års koncertpause i hovedstaden giver Martin Hall søndag den 8. november kl. 20.00 efterårets store københavnerkoncert i Koncerthuset i DR-byen. Dette sker endda i forbindelse med hans 30-årsjubilæum som professionel scenekunstner, idet en (meget) ung Hall som måske bekendt gjorde sin officielle debut ved den legendariske punk-festival Concert of the Moment den 9. november 1979 i Saltlageret. Her optrådte han for første gang med sit dengang helt nye band Identity, en gruppe der to måneder senere skiftede navn til Ballet Mécanique.

Koncerten i DR-byen kommer til at foregå i Studie 2 med henblik på en senere transmission, og som ved de to foregående koncerter i Århus og Tyskland består Hall-ensemblet ved denne lejlighed af kapelmester Johnny Stage (guitar, mandolin m.m.), Mikkel Meyer (elektronik), Henriette Groth (flygel, würlitzer, klarinet m.m.), Ida Bach Jensen (kontrabas), Karoliina Koivisto (violin), Carla Kuotila (cello) samt Sisse Selina Larsen (trommer, percussion).

Billetsalget til koncerten foregår på www.billetnet.dk. Alternativt kan du købe en billet på alle landets posthuse eller i DR-butikken.


HALL LIVE I SANKT PAULS KIRKEN I ÅRHUS DEN 30. OKTOBER (14-06-2009 14:10:02)

Fredag den 30. oktober kl. 19.00 spiller Hall i Sankt Pauls Kirken i Århus i forbindelse med den årlige Recession Festival, hvor han er 2009-programmets hovednavn. Koncerten med MH afvikles dog som en selvstændig begivenhed, hvor man så bagefter kan søge videre til bl.a. spillestedet Voxhall for at høre resten af programmet.

Halls koncert i Sankt Pauls Kirken bliver den anden af hans i alt tre efterårskoncerter som solist med fuldt ensemble. Efter sigende skulle live-settet dog variere en smule fra koncert til koncert, og man kunne vel med god grund godt forvente, at netop kirkelokalet ville danne en oplagt ramme for en overraskelse eller to. Læs mere om begivenheden på Recession 2009.

Koncerten arrangeres i øvrigt i samarbejde med Århus Kunstakademi, der ligeledes vil være med til at sætte et fingeraftryk på arrangementets ydre rammer. Du kan allerede nu købe billet på www.gaffabillet.dk.

Det er netop blevet bekræftet, at koncerten optages af DK-4 med henblik på senere tv-transmission.


LIVE PÅ HOTEL DES NORDENS I TYSKLAND DEN 24. OKTOBER (14-06-2009 14:11:38)

Lørdag den 24. oktober kl. 19.30 spiller Martin Hall sin første af i alt tre koncerter som solist efter tre års live-pause på Hotel des Nordens i Flensborg, Tyskland. Hotellet ligger lige på den anden side af grænsen, og der vil selvfølgelig være mulighed for også at booke et værelse med overnatning i forbindelse med koncerten.

Koncerten bliver som sagt den første i en række på i alt tre enkeltstående koncerter med fuldt band, et 8-m/k stort ensemble (se DR-opslag vedr. de involverede musikerne). Dog vil hver enkelt koncert (Hotel des Nordens, Sankt Pauls Kirken i Århus og den store, afsluttende DR-koncert) adskille sig en smule fra hinanden – dels i kraft af sted og stemning, men også i kraft af set-liste.

Koncerten på Hotel des Nordens bliver dog langt mere end blot en koncert. Det enorme hotel vil ligeledes vise en lille Hall-udstilling med originale grafiske arbejder (hvor man i øvrigt for første gang nogensinde vil få muligheden for at købe en original, signeret Martin Hall-collage), præsentere nykomponeret musik på forskellige tidspunkter i forskellige dele af hotellet samt byde på en firtimers oplæsning. Det vil ligeledes være muligt at nyde et glas velskænket glas absint både inden koncerten og til afterpartyet på hotellets særegne Tanzbar Marlene’s, eftersom Det Danske Absint Selskab ligeledes beriger stedet med sin tilstedeværelse.

Angående billet er der allerede nu mulighed for at bestille en ud af følgende tre ”pakker”:

    A. Kun koncert kl. 19.30: Kr. 199,00 pr. person.
    B. 3 retters middag med vine kl. 17.30 + koncert kl. 19.30: Kr. 349,00 pr. person.
    C. 3 retters middag med vine kl. 17.30 + koncert kl. 19.30 + overnatning i dobbeltværelse m/ morgenbuffet næste dag: Kr. 499,00 pr. person.

Du kan bestille billet og/eller ophold på www.billetten.dk. Nærmeste togstation er Padborg. Derfra tager man en taxa til hotellet, der ligger 5 km. fra stationen, hvilket udgør ca. 75 kr. inkl. startgebyr. Den samlede tidsplan for dagen ser dermed således ud:

Fra kl. 14.00 til 17.30: Oplæsning fra “Handbuch der Historischen Stätten, Ost- und Westpreussen” ved Ole A. Laursen i Saal Jolle samt udstilling af originale Martin Hall-collager med dertilhørende lydmontage i hotellets Kaminsaal.
Kl. 17.30: Middag på stedets restaturant (alt udsolgt)
Kl. 19.30: Koncert med Martin Hall og band i Großer Saal
Kl. 21.30: Afterparty i Tanzbar Marlene’s med bl.a. Det Danske Absint Selskab.


HALL OG ELSE MARIE PADE LIVE I ODENSE 11. SEPTEMBER (14-06-2009 14:07:01)

Fredag den 11. september kl. 20.00 opfører Martin Hall og den danske legende inden for elektronisk musik, den nu 84-årige komponist Else Marie Pade, deres nye fælles værk Montage R/O i forbindelse med RoboDays-festival 2009, et tredages-arrangement der løber af stablen i Odense fra den 10. til den 12.

Det er som sagt første gang Hall og EMP arbejder sammen live, og koncerten kommer til at foregå i Kulturmaskinen i Magasinet. Som titlen på samarbejdet indikerer, vil der være tale om en montage af lyd, stemmer, elektronik og real-optagelser udført ved hjælp af spolebåndoptagere, gammeldags oscillatorer og computere.

Sidst Hall og EMP arbejdede sammen var på MH’s aktuelle og meget roste album Hospital Cafeterias, hvor de stod for et af pladens centrale numre, kompositionen ”P.O.”.

Ud over Hall og EMP vil aftenen også byde på en optræden med den unge danske elektroniske musiker Mike Sheridan.


HALL-FORORD TIL NY DANSK BAUDELAIRE-UDGIVELSE (26-05-2009 11:43:52)

Fredag den 26. juni udgiver Det Poetiske Bureaus Forlag den foreløbig mest omfattende samling danske oversættelser af Charles Baudelaires prosatekster. Udgivelsen får titlen Udvalgt Prosa og er oversat af Luna Tirée de la Brume samt illustreret af Thomas Faber.

Bogens 515 sider bliver indledt med et forord af Martin Hall, “Digteren, Præsten og Soldaten”, et notat der handler om den indflydelse, som den franske digter og kritiker havde på Hall den Yngre.

Prisen lyder på 250,- kr.

I anledning af udgivelsen afholdes der fredag den 26. juni fra kl. 17-19 reception i Det Poetiske Bureaus lokaler på Nørrebro, Griffenfeldsgade 52. Her kan du bl.a. købe et eksemplar af førsteoplaget af bogen (et begrænset antal på 150 stk) samt høre hhv. Rene Sandberg, Martin Thomsen og Ole Lillelund læse op af udgivelsen fra kl.18.00.


HALL, STOCHHOLM OG JENSEN PÅ CPH LITT 09 (05-05-2009 09:52:13)

I forbindelse med den roste spoken-word udgivelse Færden, der byder på den danske digter Nicolaj Stochholms tekster og oplæsning samt Martin Halls musik, er de to herrer, sammen pladens producer Søren E. Jensen, inviteret til at optræde på Københavns internationale litteraturfestival 2009 CPH LITT 09. Arrangementet vil foregå i Huset, København, fredag den 15. maj kl. 21.00.

’Færden’ blev initieret med Jensens store P2-montage helt tilbage i 2006, men udkom i december 2008 i sin endelige værkform. Der er bl.a. blevet skrevet følgende om udgivelsen.

Berlingske Tidende: “Det er simpelthen så smukt, at det er til at tude over.” (5 ud af 6 stjerner)
Gaffa: “Et helstøbt værk i spændingsfeltet mellem lyrik, lyde og toner.” (4 ud af 6 stjerner)
Undertoner: “ Et roligt og flot sammenhængende værk.” (4 ud af 6 stjerner)
LitteraturNu: “Fantastisk.”

Du kan I øvrigt læse en artikel om Hall, Jensen og Stochholms besøg på Århus Hovedbibliotek her: Færden-dialog i Århus.


SPOKEN WORD-PERFORMANCE PÅ CPH JAZZHOUSE 16. APRIL (30-03-2009 11:39:09)

Jazz N Poetry er et månedligt arrangement på Copenhagen Jazzhouse, der med egne ord ”byder på cremen af lyrikkens verden sammensmeltet med toppen af jazzens”. Det er kapelmester Lennart Ginman, der står i spidsen for aftenens orkester, der ud over ham selv består af hhv. Simon Toldam (flygel/elektronik) samt Johannes Burström (bas m.m.).

I løbet af aftenen bliver publikum ledt gennem forløbet af beatpoet m.m. Claus Høxbroe, der ligeledes står for et indslag selv. Arrangementet løber af stablen torsdag den 16. april kl. 20.00 og byder ud over Hall selv på følgende andre spændende navne:

Christel Wiinblad: Født 1980 i Svendborg, digter og forfatter, uddannet fra Forfatterskolen i 2008. Wiinblads første bog er en samling kærlige portrætter af venner og familiemedlemmer, kolleger og medieikoner.

Katinka My Jones: Født 1983, digter og forfatter, færdiguddannet fra Forfatterskolen 2007. Har bidraget med tekster til forskellige tidsskrifter samt til Forfatterskolens afgangsantologi 2007. Samme år debuterede hun i bogform med digtsamlingen ’Havet er sort, kysten er hvid’ og er netop nu aktuel med samlingen ’Sølv’.

En lille kuriøs detalje ved aftenen er i øvrigt, at dette faktisk er første gang nogensinde, Hall optræder med et live-band i en spoken word-sammenhæng. Adressen er Niels Hemmingsens Gade 10, og entréen lyder på 90 kr.


FORNEM MODTAGELSE AF ’HOSPITAL CAFETERIAS’ (01-03-2009 11:48:16)

Det seneste Martin Hall-album Hospital Cafeterias, der udkom i februar 2009, har fået nogle rigtig fine ord og anmeldelser med sig på vejen. Vi bringer lige et par korte udpluk her:

Politiken: “Enestående: I det vildtvoksende Martin Hall-katalog er ’Hospital Cafeterias’ både en slags samlings- og højdepunkt i det nye årtusinds produktion.” (5 ud af 6 hjerter)
Information: ”Bedste album siden 2001: Martin Hall insisterer med sit nye fremragende album på musik som rum for nærvær, sansning og erindring.”
Soundvenue: “Hall balancerer selvsikkert på en knivsæg mellem dekadence og ydmyghed, så man ikke kan andet end fascineres … et varieret og smukt album.” (5 ud af 6 stjerner)
Gaffa: ”Dr. Hall afsøger eget kringlede talent … et spændende og lidt besværligt indblik i en ikke helt almindelig kunstners verdensbillede.” (4 ud af 6 stjerner)
Undertoner: “Halls nye album er en smuk samling af vignetter … Hall er en pioner, der stadig leder efter den yderste grænse.” (5 ud af 6 stjerner)
Geiger: “Sjældent har Hall været mere vedkommende.”
MetroXpress: “Storslået.” (5 ud af 6 stjerner)
KBH: ”Som at træde ind i et ubestemmeligt teater; sært og sofistikeret … glimrende.”
Ekstra Bladet: “Martin Hall komponerer endnu et rigt æstetisk kapitel i sin fortsatte føljeton … højstemt, kølig kammerpop.”
Jyllands-Posten: “Martin Hall viser sig fra sin sværest tilgængelige side på nyt album.”
Fyens Stiftstidende: “Fine kompositioner der stille og roligt kommer sin lytter i møde … en ganske intim musikalsk oplevelse.”
Berlingske Tidende: ”Mættede stemninger via strygere, stemmer og elektronik.”
Grenzwellen: ”Desolaten Atmosphäre und desperaten Intensität.”
Skopet: ”Grandiost og generøst tænkt, komponeret og udført, men samtidig et sandt sanse-bombardement der spreder sig til kompassets fire verdenshjørner.” (4 ud af 5 stjerner)
Voxhall: ”En ekstraordinær og spektakulær oplevelse, få er i stand til at skabe, og som man som lytter ikke ville have været foruden. Det er smukt, interessant, syret og smertende på samme tid som det er afslappet og boudoir. Wow!!!!” (4 ud af 6 stjerner)
P2/Lyt Til Nyt : “I sandhed et flot konglomerat af noget af alt det, som Martin Hall har beskæftiget sig med … en meget gennemført cd.”
LitteraturNu: “Et storartet eksperiment.”

Du kan i øvrigt høre en række udvalgte numre fra albummet på det nye Hospital Cafeterias Site.

Du kan bestille cd’en her eller som download.

Læs eventuelt også om de samtidige special edition-genudgivelser af Random Hold og Apparently All The Same samt om den fornyligt udsendte Relief/Cutting Through.


SURPRISE-SURPRISE: IKKE MERE TALENT-SHOW TIL HALL (03-02-2009 21:13:11)

Selvom det næppe kan komme fuldkommen bag på brugerne af nærværende site, må vi hellere lige oplyse om, at det nu er officielt, at Martin Hall ikke stiller op som dommer i Talent 2009-showet.

Da han i TV2’s Go’morgen Danmark mandag den 2. februar blev spurgt, om han stillede op igen, svarede han for første gang klart og entydigt nej. Dette fik øjeblikkeligt både Gaffa og Politiken til at spørge nærmere til situationen. Læs hans svar til hvert medie her:

Gaffa: Hall siger nej til Talent 2009.
Politiken: Talentshow-dommer vil ikke mere.


YOUTUBE CENSURERER NY MARTIN HALL-VIDEO (01-02-2009 12:20:20)

YouTube har pr. 31. jan 2009 kl. 14.00 censureret den nye Martin Hall video “P.O.” fra det nye album ‘Hospital Cafeterias’. Siden da er man blevet oplyst om følgende: “This video has been removed due to terms of use violation”.

Videoen er tilsyneladende blevet censureret pga. dens seksuelle undertoner – hvilket i sig selv er en ganske ironisk kommentar til massemediernes generelle fokus på kvinder og sex: Den nye ”P.O.”-video afslører nemlig intet andet end en slowmotion-optagelse af en sløret kvindekrop i lingeri – vel at mærke kneblet.

”P.O.”-videoen er lavet at den danske modefotograf m.m. hansen-hansen.com til nummeret af samme navn, et nyt musikalsk samarbejde mellem Martin Hall og den danske electronica-legende Else Marie Pade.

Videoen vil blive forsøgt relanceret på et alternativ medie i løbet af dagen (søndag den 1. februar). Imens kan du læse (lidt) mere om situationen samt følge debatten på Gaffa/Hall/YouTube-censur.


HALL-SALON PÅ FAUST FREDAG DEN 23. JANUAR (01-01-2009 14:13:04)

Fredag den 23. januar kl. 20.00 aflægger Hall goth/industrial-klubben Faust et visit. Seancen er specielt designet til stedet og dets klientel, idet Hall ved denne lejlighed vil besvare alle publikums spørgsmål, dvs. alt lige fra fortidens myter til eventuelt minutiøse detaljer om plade- eller bogudgivelser. Man vil ved sin ankomst kunne lægge et skriftligt spørgsmål i en boks, sådan at man anonymt eller med navn (alt efter eget ønske) kan spørge MH om det, man er interesseret i at høre nærmere om.

Aftenen begynder med en kort introduktion til Hall … af Hall. Om karrieren set fra forskellige vinkler. Derefter spørgsmål. Sidst på aftenen præsenteres publikum for nyt fra Hall, bl.a. det nye Leæther Strip-remix af ”Another Heart Laid Bare” samt samme herres cover-version af ”Treatment”, der vil blive inkluderet på hans kommende tribute-album ’Ængelmaker’ (forventet release april 2009).

Adgang for alle. Billetpris 50,- kr. For yderligere information se venligst: Faust 23.1.09.


NYT MARTIN HALL-ALBUM: ’HOSPITAL CAFETERIAS’ (01-01-2009 16:41:04)

Mandag den 2. februar udsender Martin Hall sit nye album Hospital Cafeterias, en plade hvor han samarbejder med et mindre hav af beslægtede kunstnere. Listen af bidragsydere byder bl.a. på følgende navne:

Claus Beck-Nielsen Memorial (ledt af den navnløse forfatter, sanger, instruktør m.m.), Else Marie Pade (dansk elektronmusiks grand old lady), Knud Odde (billedkunstner og musiker i hedengangne Sort Sol), Marquis Marcel de Sade (pianist og flanør), Andrea Pellegrini (mezzo-sopran), Christian Skeel (musiker, arrangør og billedkunstner), Miss Fish (queer-performer og sanger), Casper Clausen (sanger og musiker i Efterklang), Herbert Zeichner (oplæser), Mikkel Meyer (elektronisk musiker), Sara Fiil (klassisk sangerinde), Volkmar Zimmermann (klassisk guitarist og arrangør), Katja Andersson (sangerinde i Saccharin), Johnny Stage (guitarist m.m.) og The Vista Dome Ensemble (kammerorkester).

‘Hospital Cafeterias’ indeholder alt i alt 18 nye indspilninger, dvs. både sange, kompositioner og recitationer – numre skrevet i samarbejde med de andre deltagende såvel som numre skrevet af Hall alene.