”NOSTATIC!” MODTAGER FLOTTE ANMELDELSER

Martin Halls nye essaysamling Nostatic! er ved sin udgivelse blevet modtaget med en række fine anmeldelser. Jyllands-Posten tildeler den 5 ud af 6 stjerner i sin anmeldelse, hvilket Fyens Stiftstidende også gør. Politiken giver titlen 4 ud af 6 stjerner. I korte uddrag lyder dommene således:

“Martin Hall balancerer fint mellem sin store viden og sit brændende engagement. Han skriver kort sagt med stil.”
( * * * * * )
Jyllands-Posten

“Fremragende postpunk-essays. Detaljegraden er eminent.”
( * * * * * )
Fyens Stiftstidende

”Martin Hall skriver godt og appetitvækkende. Bogen er interessant og behandlingen af enkelte navne decideret smittende.”
( * * * * )
Politiken
NOSTATIC!_cover

Bogen er illustreret af den danske maler og grafiker Knud Odde. Læs eventuelt uddrag fra og/eller mere om bogen ved klikke dig videre her eller hør P1’s Eksistens-temaudsendelse om nostalgi, hvor værten Carsten Ortmann havde inviteret Martin Hall og idéhistoriker Jørgen Carlsen i studiet i forbindelse med den nye bogudgivelse.