HALL-KONCERTEN I HOFTEATRET FÅR 6 UD AF 6 STJERNER

Martin Halls udsolgte koncert på Hofteatret i København torsdag den 25. april har netop modtaget en fænomenal 6 ud af 6-stjerners anmeldelse i GAFFA. Der skrives bl.a. følgende:

“Martin Hall er sin helt egen på den danske scene, plejer man at sige. Og jeg er lige ved at tro, at man gør ham uret. I hvert fald har jeg ikke stødt på mange i det store udland, der sådan for alvor minder om ham heller. Når han er i sit es, så mener jeg, at han hører til i den internationale topliga. Og så er det naturligvis meget charmerende, at det i virkeligheden er en forholdsvis begrænset skare, der for alvor har taget manden til sig herhjemme.”

Du kan læse hele anmeldelsen på GAFFA, hvor du også kan se billeder fra koncerten.

HallHofeateretJacobDinesen2

Live-fotos taget af Jacob Dinesen (GAFFA).