MARTIN HALL PÅ SCENEN MED MARC ALMOND I LONDON

Torsdag den 19. juni optræder Martin Hall i London, hvor han kommer til at dele scene med den legendariske britiske sanger Marc Almond (tidl. Soft Cell m.m.). Begge sangere er nemlig blandt de særligt udvalgte gæstesolister ved den engelske musiker Othon Mataragas’ første store koncert i mere halvandet år. Begivenheden finder sted i The Garage, et spillested hvor navne som Oasis, Arctic Monkeys, Red Hot Chili Peppers og Jeff Buckley alle har spillet gennem årene.

Martin Hall arbejdede sidste år sammen med Othon Mataragas på sit kritikerroste soloalbum Phasewide, Exit Signs, hvor de i fællesskab skrev og indspillede pladens åbningssang “Emblematic”. Pladen blev udgivet i Tyskland og flere andre europæiske lande i efteråret, hvor den har modtaget fremragende anmeldelser.

Af andre gæster ved The Garage-koncerten i næste uge kan også nævnes den operainspirerede sanger og skuespiller Ernesto Tomasini samt Bird Radio. Du kan finde løbende updates omkring koncerten her.
 

 Othon Almond Hall