"PINEAL" SHOWCASE FEAT. HALL, ALMOND OG TOMASINI

Othon’s ambitiøse “Pineal” launch-show i London torsdag den 19. juni udviklede sig til den rene fest af en koncert. Ud over at præsentere publikum for et til tider 12-m/k stort band på scenen bød aftenen også på en række forskellige indslag med særligt inviterede gæstesangere som Marc Almond, Martin Hall, Bird Radio og Ernesto Tomasini. Du kan besøge Othon’s hjemmeside, hvor du kan se billeder og videoklip fra aftenen.

Akkompagneret af Othon ved et akustisk piano samt Johnny Stage på mandolin fremførte Hall sangen “Emblematic” for en pakket og overvældende entusiastisk sal. En af aftenens mange feedbacks beskrev den danske sangers optræden som ”a perfect touch of exquisite moodiness”, et cool skandinavisk bidrag til aftenens overflod af af rytmer og orkestrale arrangementer. Seneste anmeldelse af koncerten kan findes på Trebuchet Magazine.

Hall London cab Pineal show 2014

“Othon’s show was immersive and mercurial.” (QX magazine)

“Operating in a glorious field of his own, Othon Mataragas makes shamanic cabaret for profane saints and sublime madmen.” (The Guardian)

“From the mournful violin and intense flute to the tribal drums and soaring falsetto of Tomasini, this was the musical equivalent of opening a fairy tale pop-up book and watching the characters jump out and dance around your head.” (Trebuchet Magazine)