AKTIVITETER I EFTERÅRET 2014

Ny performance-forestilling, ny foto- og debatbog samt optræden på Bogforum, det er nogle af de Hall-aktiviteter, der følger i løbet af november. Du kan danne dig et overblik her:
 

  • PROTOTYPE/PROTOKOL – NY TEATERFORESTILLING

I samarbejde med musikensemblet Lydenskab og videoproduktionsselskabet Staal Film opfører Martin Hall i løbet af november 2014 performanceforestillingen Prototype/Protokol ved tre forskellige lejligheder:

Fredag den 14. november kl. 19.30: KØS MUSEUM (Køge)
Søndag den 16. november kl. 20.00: GRAN TEATER (Aarhus)
Fredag den 21. november kl. 20.00: KØBENHAVNS MUSIKTEATER (Kbh.)

Prototype/Protokol er et stykke nyskrevet performanceteater baseret på Martin Halls ord og oplæsning, Lydenskabs musik samt Staal Films videoarbejde. Det er en fortælling om den brudte sammenhængskæde mellem tre generationer – en fragmenteret, stærkt personlig erindringsprotokol udgjort af breve, realoptagelser og fiktive erindringer.

Du kan købe billetter til alle tre forestillinger her: www.teaterbilletter.dk

Prototype Protokol poster 2014
[hr]

  • BOGFORUM – BELLA CENTRET/KØBENHAVN

Fredag den 7. november kl. 17.30 præsenterer Martin Hall sammen med journalist m.m. Søren E. Jensen sin nye 2015-udgivelse på årets Bogforum i Bella Center, et endnu hemmeligholdt projekt som Hall har arbejdet løbende på gennem det sidste halve år.

Mere information om arrangementet følger i løbe af anden halvdel af oktober. Præsentationen bliver efterfulgt af en mindre reception i Lindhardt og Ringhofs stand.

Bogforum 2014
[hr]

  • MÆND – NY STOR FOTOBOG

Mandag den 3. november udkommer foto- og debatbogen Mænd, en udgivelse der er spækket med portrætter taget af den danske fotograf Robin Skjoldborg i perioden 1984–2014.

Temaet for bogen er mandlig identitet, og den 256-siders store sag indeholder af samme grund en række korte interviews med flere af de portrætterede kunstnere – bl.a. Martin Hall, Jørgen Leth, Nephew, Bent Fabricius Bjerre, Kashmir, Jan Sonnergaard og Lars Mikkelsen.

Robin Skjoldborg MÆND 2014
[hr]

  • SPIL DANSK DAGEN 2014 – MARTIN HALL DESIGNER ÅRETS PLAKAT

I forbindelse med “Spil Dansk Dagen 2014”, hvor KODA og Danmarks Radio torsdag den 30. oktober sætter fokus på dansk musik i både radio- og scenesammenhæng, er Martin Hall blevet inviteret til at designe årets plakat.

Spil Dansk Dagen 2014
[hr]

  • INFORMATION – LITTERATURANBEFALINGER FRA HALL

I serien af Dagbladet Informations Læser du bøger?-artikler fortæller Martin Hall lørdag den 11. oktober 2014 om nogle af de bøger, der har gjort størst indtryk på ham undervejs i livet. Læs bl.a. om Flannery O’Connors Voldsmænd river det til sig samt om værker af Céline og Sylvia Plath.

Information
[hr]

  • KULTURNATTEN 2014 – HALL PÅ DAGBLADET INFORMATION

Som en del af Kulturnatten fredag den 10. oktober arrangerer Dagbladet Information en paneldebat om kunstens rolle i samfundet. Her vil Martin Hall og den nytiltrådte rektor for Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedskoler, Sanne Kofod Olsen, vende dette og andre emner i selskab med avisens kulturredaktør Anna von Sperling. Paneldebatten begynder kl. 20.00 og varer en times tid.

Bagefter er der rundvisning på avisen, i hvilken sammenhæng du bl.a. kan møde filosof Ole Thyssen og Stop spild af mad-stifter Selina Juul.

Kulturnatten 2014
[hr]

  • HALL I “KLÆDT PÅ TIL KLASSISK” – SØNDAG DEN 5. OKTOBER

I programmet ”Klædt på til Klassisk”, der bliver sendt søndag den 5. oktober kl. 22.45 på DRK, fortæller Hall i korte glimt om sit forhold til den klassiske komponist György Ligeti – fra dengang han som barn første gang hørte ”Requiem for Soprano, Mezzo-Soprano, Two Mixed Choirs & Orchestra” til den senere oplevelse af komponistens surrealistiske opera Le Grand Macabre.

DR Klassisk
[hr]

  • SMAGSDOMMERNE – TIRSDAG DEN 23. SEPTEMBER

Sammen med teaterdirektør og debattør Jon Stephensen samt tegner og forfatter Maren Uthaug gæster Martin Hall tirsdag den 23. september kl. 21.00 programmet Smagsdommerne på DRK. Her skal de forholde sig til bl.a. Elmgreen & Dragsets nye udstilling på Statens Museum for Kunst, Jennifer Clement-romanen Bønner for de bortførte og den nye spillefilm Something Must Break.

DRK
[hr]

  • DR P8 JAZZ – TO TIMERS RADIO MED HALL

Du kan i øvrigt høre Martin Hall i et to timers-interview på DR P8 JAZZ, hvor han var gæst søndag den 7. september for at fortælle om og spille eksempler på den påvirkning, som jazzens musikalske mutationsfelt har haft på hans liv og karriere.

Hall DR P8 7.9.14