NY STOR FOTOBOG DEN 3. NOVEMBER

Mandag den 3. november udkommer foto- og debatbogen Mænd, en udgivelse der er spækket med portrætter taget af den danske fotograf Robin Skjoldborg i perioden 1984–2014.

Temaet for bogen er mandlig identitet, og den 256-siders store sag indeholder af samme grund en række korte interviews med flere af de portrætterede kunstnere – bl.a. Martin Hall, Jørgen Leth, Nephew, Bent Fabricius Bjerre, Kashmir, Jan Sonnergaard og Lars Mikkelsen (forsiden).

Bogens interviews og tekstmæssige indhold er foretaget og skrevet af Roberto Zacharias. Fotobogen udgives af Gyldendal og har en vejledende udsalgspris på 299,- kr. Du kan læse mere om udgivelsen her.

Robin Skjoldborg MÆND 2014

I forbindelse med bogens udgivelse har månedsmagasinet Euroman valgt af bringe et særtillæg med udvalgte fotos fra bogen i bladets novemberudgave.

Yderligere åbner Bredgade Kunsthandel lørdag den 7. i samme måned en større Robin Skjoldborg-fotoudstiling, hvor flere af bogens motiver ligeledes vil være tilgængelig som specialtryk. Udstillingen varer til og med den 27. november.

EUM251 (Skjoldborg)
 

Du kan læse et uddrag med Martin Hall fra bogen her:

  • MARTIN HALL I “MÆND”