HALL PÅ DEN DANSKE AMBASSADE I BERLIN

Ud over de tre danske opførelser af Martin Halls nye performanceforestilling Prototype/Protokol – et tværæstetisk møde mellem Hall, avantgardeensemblet Lydenskab og Staal Film – bliver forestillingen nu også opført i Berlin, nærmere bestemt på Den Kongelige Danske Ambassade i byen.
 

  • Tirsdag den 25. november kl. 20.00

Den Kongelige Danske Ambassade
Rauchstraße 1
D-10787 Berlin
Tyskland

 
Prototype/Protokol er en fortælling om den brudte sammenhængskæde mellem tre generationer – en fragmenteret, stærkt personligt erindringsprotokol udgjort af breve, realoptagelser, fiktive erindringer, videosekvenser og nykomponeret musik. Forestillingen i Berlin vil blive afviklet på dansk.

Du kan læse mere om forestillingen og de danske opførelser her.

[hr]

Forestillingens medvirkende er følgende:

Martin Hall: Stemme
Maiken Kildegaard: Medvirkende
Eskild Winding: Klaver m.m. (Lydenskab)
Thea Vesti: Guitar (Lydenskab)
Sofia Olsson: Cello (Lydenskab)
Michael Dinesen/Staal Film: Video

2014 Prototype Berlin 300dpi