”PROTOTYPE”-FORESTILLINGER I DANMARK OG BERLIN

Prototype/Protokol er en musikalsk iscenesat performanceforestilling, et nyt samarbejde mellem Martin Hall, avantgardeensemblet Lydenskab og Staal Film – nyskrevet musik, lyrik og film. Forløbet opføres i november 2014 ved følgende lejligheder:

Fredag den 14. november: KØS – Museum for kunst i det offentlige rum (Køge)
Søndag den 16. november: GRAN TEATER (Aarhus)
Fredag den 21. november: KØBENHAVNS MUSIKTEATER (Kbh.)
Tirsdag den 25. november: DEN KONGELIGE DANSKE AMBASSADE (Berlin)
 

Prototype Protokol poster 2014

Prototype/Protokol er en fortælling om den brudte sammenhængskæde mellem tre generationer – en fragmenteret, stærkt personligt erindringsprotokol udgjort af breve, realoptagelser og fiktive erindringer. Gennem videoklip, reciterede tekststykker og en evigt skiftende musikalsk ramme tegnes et billede af de konsekvenser, et menneskes tab af håb kan have på kommende generationer. Du kan se en kort trailer for forestillingen her:

 

 

Forestillingens medvirkende er Martin Hall (stemme), Maiken Kildegaard (performer), Eskild Winding (klaver m.m.), Thea Vesti (guitar), Sofia Olsson (cello) og Michael Dinesen/Staal Film (video).

Du kan læse mere om opførelserne på bl.a. Seismograf, Time Out, Berlingske, Jyllands-Posten, Bongorama og Kulturhaus Berlin.