MARTIN HALL PÅ BANDCAMP

Du kan nu streame og lytte gratis til samtlige numre fra en lang række Martin Hall-soloalbum og relaterede sideprojekter på Bandcamp. Her kan du også købe titlerne som både fysiske og digitale album. Erhverver du dig en cd- eller lp-udgave af en af de tilgængelige titler, får du automatisk pladen som download.

Vigtigst af alt i Bandcamp-sammenhæng er det måske, at du også kan købe downloads i FLAC-format – lydfiler i langt højere kvalitet end mp3-standarden. Som sammenligning er dette ikke mulighed, når man køber downloads over tjenester som f.eks. iTunes.

BESØG DEN NYE MARTIN HALL BANDCAMP-SIDE HER

Du kan benytte Visa, Mastercard og flere andre kreditkort på siden, ligesom der selvfølgelig også er mulighed for at betale via PayPal.

Bandcamp logo

Blandt de mange titler kan du bl.a. finde plader som Inskription, Apparently All the Same, Relief, Cutting Through, Presence, Random Hold, Metropolitan Suite, Camille, Das Mechanische Klavier, Facsimile, Catalyst, Hospital Cafeterias, If Power Asks Why og Phasewide, Exit Signs. Der er også SS-Say, Pesteg Dred og Before-materiale tilgængeligt.