CHANGES – NY ANTOLOGI

Den 1. november 2016 udkommer antologien Changes, en bog om David Bowies karriere og kulturelle arv skrevet og redigeret af journalisterne Klaus Lynggard og Henrik Queitsch. Oprindeligt skulle udgivelsen have været et hyldestskrift i forbindelse med sangerens 70-års fødselsdag den 8. januar 2017, men da Bowie døde i januar 2016, valgte forfatterne at gøre bogen til en kollektiv erindring fortalt af en række danske kulturpersonligheder og kunstnere.

Ud over de to hovedforfatteres bidrag indeholder bogen refleksioner og essays af bl.a. Martin Hall, Asger Schnack, Kristian Leth, Benn Q. Holm, Ralf Christensen, Jakob Levinsen, Lars Movin, Jens Unmack, Jan Laursen, Bo Green Jensen, Signe Høirup Wille-Jørgensen, Søren E. Jensen, Lars Bukdahl, Nicolaj Stochholm, Katrine Nyland Sørensen, Anna Ullmann, Anne Sperling, Pernille Jensen og Kira Skov. Omslaget er lavet af den danske maler Lars Ravn.

Bogen er på 276 sider og udgives af Turbine med en vejledende udsalgspris på 299,- kr. Du kan finde mere information om udgivelsen her.

[hr]

Martin Hall/Henrik Queitsch-interview om bogen i DR’s P1: