HALL I PRESSEN DEN 10. NOVEMBER

Som en del af POL PLUS’ efterårsarrangementer møder forfatter og journalist Martin Kongstad torsdag 10. november kl. 19.30 Martin Hall i Pressen/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København. Aftenen bliver Halls eneste optræden resten af 2016.

Martin Hall havde for nyligt skrevet en selvbiografisk bog om sine tidlige år færdig, en bog der tager sin begyndelse i 1972, hvor han som dreng boede i Spanien under General Francos regeringstid, og som slutter ved hans mors selvmord i 1984. Bogen var sat til udgivelse i september 2016, men en uge inden deadline valgte Hall ikke at skrive kontrakten under alligevel. Hvorfor?

Udgangspunktet for aftenens samtale bliver de overvejelser, man som aktiv kunstner kan gøre sig om sit privatliv i forhold til offentligheden. Hall har gennem de senere år valgt en i perioder ekstremt synlig og udadvendt karriere fra til fordel for et p.t. langt mere refleksivt forløb. Senest skrev han musikken til Ingvar Cronhammars meget roste “H”-installation i Cisterne, en af sidste års mest besøgte kunstbegivenheder i Danmark, men har kun vist sig offentligt ved ganske få lejligheder siden da.

Samtalen mellem Kongstad og Hall bliver som sagt Martin Halls eneste optræden resten af 2016. Hall er samtidig aktuel i forbindelse med sit bidrag til Klaus Lynggaards og Henrik Quietschs stort anlagte danske bog Changes om den nyligt afdøde britiske rockmusiker David Bowie, der udkommer i begyndelsen af november.

Foto: Shixin Liang.

[hr]

Mere information om aftenen er tilgængelig her: