NY MARTIN HALL-BOG UDE 17. AUGUST

Torsdag den 17. august udkommer Martin Halls længe ventede bog 1971–1985, hans første i fem år. Udgivelsen er en selvbiografisk skildring af hans formative år som dreng og ung mand.

Bogen udgives af Tiderne Skifter, og forlaget skriver følgende om den som bagsidetekst:
 
”Fra 70’ernes hårdt rastede sorthvide fotos til 80’er-dekadencens polaroidbilleder, fra glamrock til punk og fra Madame Arthur til Rockmaskinen – i 1971-1985 fortæller Martin Hall om rejsen fra Francos Spanien, hvor han kortvarigt boede som dreng, til de tidlige ungdomsår med Vesterbrogades pornobiografer som nærmeste kulisse.

Hvor Halls opvækst i 70’erne var præget af rodløshed, forældrenes lettere hasarderede levemåde samt tidens alkoholkultur, seksualitet og politiske klima, bliver 80’erne både dramatiske og tragiske – en periode kendetegnet ved vildskab, afmagt, håb og stor risikovillighed i et spraglet og ramponeret København.

I en nutid, hvor alle gerne vil være unikke, om end helst på samme måde som alle andre, er dette fortællingen om den mest umulige af alle kunstarter – det at blive sig selv.”

[hr]

Bogen er på 248 sider og har en vejledende udsalgspris på 249,95 kr. Den udgives med støtte fra Statens Kunstfond.

Et første udkast til bogen lå allerede klar i sommeren 2016, hvor Hall var blevet tilbudt kontrakt af People’s Press. Kort inden udgivelsen valgte han dog af personlige årsager at trække bogen tilbage.

Den nye, endelige udgave af 1971–1985, der udkommer på Tiderne Skifter, er en revideret og udvidet version af det oprindelige manuskript.