NY VIDEO OG DIGITAL-SINGLE

Som optakt til udgivelsen af det retrospektive dobbelt-album A Brief Summary, der udkommer til maj, og som både indeholder nyindspillet og gammelt materiale, udsender Martin Hall fredag den 30. marts (Langfredag) den delvist nyindspillede single ”Lesser Gods”.

Hall lavede den oprindelige basisindspilning tilbage i 1993 med et hold af musikere bestående af den danske bassist og jazzlegende Niels-Henning Ørsted Pedersen (1946-2005), trommeslager Jonas Johansen, pianist Jens Albrectsen trompetist Ole Hansen. På den nye 2018-version af sangen er Martin Halls vokal dog nyindspillet, ligesom nummeret er blevet remixet og elektronisk bearbejdet.

Videoen til det nye nummer er lavet af Robin Skjoldborg. Du kan se den her:

 

 

Se eventuelt også GAFFA’s feature om Hall, de nye udgivelser samt hans forestående 40-årsjubilæum som praktiserende musiker:
 

[hr_invisible]