NYT ALBUM: 'A BRIEF SUMMARY'

Fredag den 4. maj udsender Martin Hall albummet A Brief Summary, en retrospektiv udgivelse med flere nyere indspilninger – bl.a. den kommende videosingle ”Lesser Gods”. Et andet nyindspillet nummer i sammenhængen er ”Semi”. Ud over dette byder albummet på remakes og alternative udgaver af hans eget foretrukne materiale fra de senere år.

Titlen udgives som et dobbelt-vinylalbum, digipack-CD samt MC (musikkassette) – alle formater i begrænsede oplag. Om end grafik og farvekode er éns på de tre udgivelser, varierer forsidens motiver, sådan at den samlede serie udgivelser danner sin egen endelige helhed.

Blandt gæsteoptrædenerne på albummet finder man bl.a. den musikalske pioner Else Marie Pade (1924–2016), gruppen Efterklang, den britiske pianist Othon samt den danske jazzlegende Niels-Henning Ørsted Pedersen (1946-2005). Sidstnævnte medvirker på det delvist genindspillede nummer ”Lesser Gods”.

Vinyludgaven af pladen indeholder også digitale download-koder til albummets numre. A Brief Summary bliver selvfølgelig også gjort tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).
 
[box border=”full”]
BESTIL DET NYE ALBUM HER

ALLE TRE FORMATER (2-LP/CD/MC)
349 DKK

DOBBELT VINYLALBUM
199,- DKK

DIGIPACK-CD
129,- DKK

MC MUSIKKASSETTE
69,- DKK
[/box]
 
Den nye digitale single “Lesser Gods” blev udgivet den 30. marts. Du kan se videoen til nummeret her: