LIVE-KONCERTER I EFTERÅRET 2018

I løbet af oktober og november 2018 spiller Martin Hall sine første koncerter som sanger og solist i mere end fem år. Med sig på scenen har han et band bestående af fem musikere, og der vil efter sigende blive spillet både nyere og ældre numre. Ved enkelte af koncerterne er der også tale om en særlig, endnu hemmeligholdt gæsteoptræden. De bekræftede datoer er:
 

Musikerne til koncerterne vil være Christine Raft (flygel, violin), Johnny Stage (guitar, sitar m.m.), Una Skott (guitar, keyboards, diverse), Andreas Bennetzen (kontrabas med bue) samt Sisse Selina Larsen (trommer, percussion).

Koncerterne markerer i øvrigt Halls 40 års jubilæum som aktiv musiker (du kan læse en hurtig gennemgang af karrieren nederst på dette opslag).

[hr]

I slutningen af september udgiver Hall yderligere sin første nye sang i 5 år, nummeret Services Rendered. Titlen udgives som 12”-single og har endnu en ny sang som B-side, “Not Amused”. Pladen udgives i et begrænset vinyloplag, men bliver også gjort tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).

Du kan læse nærmere om den kommende 12″-single og video her.