NY SINGLE OG VIDEO UDE 21. SEPTEMBER

Fredag den 21. september udsender Martin Hall sin første nyskrevne sang i 5 år, nummeret Services Rendered. Titlen udsendes som 12”-single og har endnu en ny sang som B-side, “Not Amused”. Pladen udgives i et begrænset vinyloplag, men gøres også tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).

”Services Rendered” er indspillet med pianisten Eskild Winding og arrangeret for strygere af Andreas Bennetzen. Kvintetten der medvirker på nummeret, udgøres af Tinne Albrectsen (violin), Gustav Ranum (violin), Nicolaj Møller Nielsen (bratsch), Live Johansson (cello) og Andreas Bennetzen (kontrabas).

 

 

Videoen til nummeret er filmet af Robin Skjoldborg og Staal Film. Johnny Stage har stået for indspilningerne, og sangen er mixet af Thomas Li, som Hall i 90’erne indspillede Random Hold med. B-siden ”Not Amused” er blevet til i samarbejde med Linus Carlsen.

12”-singlen udgives på Panoptikon og distribueres af Target og indeholder digitale download-koder til begge numre.

 
[box border=”full”]
DU KAN BESTILLE DEN NYE 12” VINYLSINGLE HER:

“SERVICES RENDERED”
99 DKK
[/box]
 
Du kan også læse det nye GAFFA-interview med Martin Hall i forbindelse med videopremieren på “Services Rendered” – en artikel hvor han fortæller om baggrunden for nummeret samt om de kommende koncerter: