AKTUELLE RADIOUDSENDELSER

I forbindelse med de nyligt overståede koncerter og seneste pladeudgivelser har der været flere længere radioudsendelser med og om Hall. Programmerne dækker alt lige fra start-70’ernes i mange henseender fuldkommen smagløse hitlistemusik, postpunkens og start-80’ernes radikalt eksperimenterende singleudgivelser såvel som året 1968 og dets konsekvenser. Sidst, men ikke mindst er der også et længere interview om Halls forhold til metalscenen.

The list goes like this:

 

MARTIN HALL OG DE GLEMTE 70’ERE

Teologen og forfatteren Søren E. Jensen inviterede i november Hall ind til en sammenlagt tre timer lang snak på Den2Radio om musikken fra ”de glemte 70’ere”. Programmets intro-speak lyder som følgende

”Det er halvfjerdsernes glemte popmusik, det skal handle om i denne og en kommende mammutudsendelse, hvor Martin Hall i selskab med Søren E. Jensen mindes de hits, som gjorde sig gældende i deres sene barndom og begyndende pubertet – inden punken kom og ødelagde det hele. Der er, som de to værter udtrykker det, garanti for den dårlige smag.”

ROCKHISTORIER MED HALL, QUEITSCH OG LYNGGAARD

I anledning af sit 40-årsjublæum som udøvende musiker gæstede Martin i oktober de to musikanmeldere og aficionados Klaus Lynggaards og Henrik Queitschs radioprogramserie Gæstebud på Heartbeats-sitet. Her handler det primært om slut-70’ernes og start-80’ernes mere radikale musikalske eksperimenter. 

  • Rockhistorier: Queitsch og Lynggaard har Hall i studiet (2 timer og 2 minutter).

SORT SØNDAG (P6-INTERVIEW)

Tidligere på året lavede radioværten Anders Bøtter et interview med Hall i forbindelse med albumudgivelsen A Brief Summary. Det blev sendt den 25. maj i P6-programmet Sort Søndag og kommer bl.a. ind på Martins forhold til metalscenen i både 80’erne og nu. 

MIT 68 (P1-DOKUMENTAR)

Sidst på denne liste kommer så Martin Halls egen 20-minutters P1-podcast ”Mit 68”, der blev sendt torsdag den 26. april som en del af P1’s program Tidsånd (dagens udsendelse handlede om Tidehverv generelt). Serien om 1968 blev indledt nogle uger tidligere med dramatikeren Christian Lollike som den første gæst.