MARTIN HALL LIVE I LONDON TORSDAG DEN 19. JUNI

Som en af de særlige gæster, der er inviteret på scenen i forbindelse med den engelske musiker Othon Mataragas‘ første store koncert i mere halvandet år, vil Martin Hall optræde i‪ The Garage, London, torsdag den 19. juni (koncerten indledes kl. 19.30). Navnene på adskillige andre prominente gæster vil blive afsløret løbende på Othons hjemmeside og facebook-opslag i ugerne op til koncerten. Der skulle efter sigende være flere store overraskelser i vente.

Martin Hall arbejdede for nylig sammen med Othon på sit kritikerroste soloalbum Phasewide, Exit Signs, hvor de i fællesskab skrev og indspillede pladens åbningssang “Emblematic”. Guitaristen Johnny Stage medvirker også ved live-showet i London.

For yderligere nyheder og opdateringer om aftenen kan du tjekke Othons facebook-side vedr. begivenheden.

Billetter er tilgængelige via agenturer såsom TicketWeb.

Pineal Show 2014

I sin beskrivelse af aftenen skriver Othon bl.a.:

“After more than a year and a half from Othon’s & Tomasini’s sellout concert at St. Leonard’s Shoreditch Church, I am thrilled beyond words to be back on stage together with a fantastic band of musicians, amazing special guests – some most of you know and love and some who I am quite sure you will fall in love with – great visuals and an altogether different setup to any of the shows I have done so far. This is going to be a raw, dreamy, ceremonial and, at times, sweaty event celebrating the arrival of PINEAL. I shall be unveiling more news about the show gradually.”