PREMIERE PÅ NY HALL-FORESTILLING

Prototype/Protokol er en musikalsk iscenesat performanceforestilling, et tværæstetisk møde mellem Martin Hall, avantgardeensemblet Lydenskab og Staal Film – teater, nyskrevet musik og lyrik samt film. Forløbet opføres ved følgende tre lejligheder:

Fredag den 14. november kl. 19.30: KØS MUSEUM (Køge)
Søndag den 16. november kl. 20.00: GRAN TEATER (Aarhus)
Fredag den 21. november kl. 20.00: KØBENHAVNS MUSIKTEATER (Kbh.)
 

Prototype/Protokol er en fortælling om den brudte sammenhængskæde mellem tre generationer – en fragmenteret, stærkt personligt erindringsprotokol udgjort af breve, realoptagelser og fiktive erindringer. Gennem videoklip, reciterede tekststykker og en evigt skiftende musikalsk ramme tegnes et billede af de konsekvenser, et menneskes tab af håb kan have på kommende generationer.

Forestillingens medvirkende er følgende:

Martin Hall: Stemme
Maiken Kildegaard: Medvirkende
Eskild Winding: Klaver m.m. (Lydenskab)
Thea Vesti: Guitar (Lydenskab)
Sofia Olsson: Cello (Lydenskab)
Michael Dinesen/Staal Film: Video
 

Du kan købe billetter til alle tre forestillinger her: www.teaterbilletter.dk

Prototype Protokol poster 2014