NY MARTIN HALL 12"-SINGLE

Fredag den 21. september udsender Martin Hall sin første nyskrevne sang i 5 år, nummeret Services Rendered. Titlen udgives som 12”-single og har endnu en ny sang som B-side, “Not Amused”. Pladen udgives i et begrænset vinyloplag, men bliver også gjort tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).

[hr]

”Services Rendered” er indspillet med pianisten Eskild Winding og arrangeret for strygere af Andreas Bennetzen. Der er tale om en både dramatisk og følelsesladet sang, der viser Hall fra sin mindst tilknappede side. Nummeret kan i korte træk beskrives som en solid tilbagevenden til form efter flere års fravær som aktiv sanger og sangskriver.

Johnny Stage har stået for indspilningerne, og ”Services Rendered” er mixet af Thomas Li, som Hall i 90’erne indspillede et af sine hovedværker, Random Hold, med. På nummeret medvirker yderligere Tinne Albrectsen (violin), Gustav Ranum (violin), Nicolaj Møller Nielsen (bratsch), Live Johansson (cello) og Andreas Bennetzen (kontrabas). B-siden ”Not Amused” er blevet til i samarbejde med Linus Carlsen.

Videoen til ”Services Rendered” er filmet af Robin Skjoldborg og Staal Film og offentliggøres på udgivelsesdagen. 12”-singlen udgives på Panoptikon og distribueres af Target og indeholder digitale download-koder til begge numre.
 
[box border=”full”]
DU KAN BESTILLE DEN NYE 12” VINYLSINGLE HER:

“SERVICES RENDERED”
99 DKK
[/box]
 

Martin Hall giver i efteråret 2018 også sine første koncerter som sanger og solist i mere end fem år. Med et band bestående af fem musikere – og ved flere af koncerterne en særlig, endnu hemmeligholdt gæsteoptræden – vil der efter sigende blive spillet både nye og ældre numre.
 

  • Lørdag den 6. oktober 2018: Fuglsøcentret (Jylland)
  • Lørdag den 20. oktober 2018: Bremen Teater (København)
  • Lørdag den 27. oktober 2018: Kulturmaskinen (Odense)
  • Lørdag den 24. november 2018: Hvalsø Kirke (Midtsjælland)

Musikerne til koncerterne vil ud over Hall selv være Christine Raft (flygel, violin), Johnny Stage (guitar, sitar m.m.), Una Skott (guitar, keyboards, diverse), Andreas Bennetzen (kontrabas med bue) samt Sisse Selina Larsen (trommer, percussion).